Plåtverkstad

Vi utför plåt och lackarbeten åt försäkringsbolag, företag, kommuner, och privatpersoner

Vår plåtverkstad uppfyller dom krav som ställs från försäkringbolag och generalagenter gällande lyftutrustning, handverktyg, diagnosinstrument mm, allt för att arbetet på din bil ska gå så smidigt som möjligt och att så mycket som möjligt ska göras under samma tak för en snabb och riktig reparation.

Vår välutbildade personal gör att vi kan säkerställa att bilen blir reparerad enligt bilfabrikantens anvisningar efter en skada vilket innebär att bilens ursprungliga garanti fortsätter att gälla

För er som har en ny bil med vagnskadegaranti (som gäller i tre år från leveransdatum) så har vi i dagsläget avtal att utföra skadereparationer åt Saab, Opel, Nissan ,Kia, Subaru.

Vid större skador monterar vi bilen i riktbänk för mätning och riktning av karossen. Därefter påbörjas demontering och reparation av skadade delar och detaljer i vår skadeverkstad.

Vår välutbildade personal gör att vi kan säkerställa att bilen blir reparerad enligt bilfabrikantens anvisningar efter en skada vilket innebär att bilens ursprungliga garanti fortsätter att gälla.

Husbilar och husvagnar

Vi har möjlighet att ta emot ock lackera husbilar och husvagnar en av våra lackboxar är avsedd för fordon upp till 20 meter.